HOME

NIEUWS

REGIONIEUWS

ALGEMEEN

VOERTUIG

KAZERNE

WVD-TEAM

GASPAKTEAM

HISTORIE

JEUGDBRANDWEER

UITRUKKEN

NIEUWSBRIEF

GASTENBOEK

LINKS

DISCLAIMER

CONTACT
Twee gewonden bij beknelling op kruising Broekseweg

Bij een ongeval op de Broekseweg tussen twee personenauto’s zijn dinsdagmiddag twee mensen gewond geraakt. Vermoedelijk door een voorrangsfout kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de slachtoffers is door de brandweer uit haar auto geknipt.

Omstreeks 16:45 uur kwam een 38-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen vanaf de Krabbenkreekweg en wilde afslaan naar de Broekseweg tussen Oud-Vossemeer en Sint-Annaland. Hierbij verleende ze geen voorrang aan een 45-jarige automobiliste die over de Broekseweg reed. Deze probeerde nog uit te wijken, maar kon niet voorkomen dat ze tegen het portier van de automobiliste reed. Door de aanrijding kwam de 38-jarige vrouw bekneld te zitten. De brandweer van Sint-Annaland en twee ambulances rukten uit om hulp te verlenen.

De Sint-Annalandse blusgroep heeft de vrouw bevrijd door het dak van de auto te knippen waarna zij rechtstandig uit de auto gehaald kon worden. Ze is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De 45-jarige vrouw raakte bij het ongeval eveneens gewond en werd met een pijnlijke nek en rug naar het ziekenhuis vervoerd. Na ruim een uur konden de voertuigen worden geborgen door een bergingsbedrijf. De weg is tijdelijk afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid via de Broeksedijk en de Bartelmeetweg.

Tekst en foto's: Jan-Willem Kempeneers


All rights reserved - © 2005-2009 - Realisatie: Kempeneers Multimedia