HOME

NIEUWS

REGIONIEUWS

ALGEMEEN

VOERTUIG

KAZERNE

WVD-TEAM

GASPAKTEAM

HISTORIE

JEUGDBRANDWEER

UITRUKKEN

NIEUWSBRIEF

GASTENBOEK

LINKS

DISCLAIMER

CONTACT
Brandweer assisteert ambulance bij van de dijk geraakte scootmobiel

Woensdagmiddag 29 juli 2009 is op de Priestermeetpolder een 66-jarige man uit de gemeente Tholen met een scootmobiel van de dijk gereden. De hulpdiensten rukten uit om het slachtoffer te helpen.

In eerste instantie werd alleen een ambulance ter plaatse gestuurd, maar enige tijd later werd ook de brandweer van Sint-Annaland gealarmeerd. De man was met zijn scootmobiel tegen een boom gereden, waarna de man uit de stoel werd geslingerd. Vervolgens was hij in een boom blijven hangen. De hulpdiensten hebben het slachtoffer gezamenlijk middels een wervelplank op de dijk gedragen.

De man was door een tweetal fietsers die over het fietspad reden opgemerkt, nadat de Tholenaar om hulp geroepen had. Zij verleenden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Over de oorzaak van het ongeval is nog geen duidelijkheid. De brandweer heeft, alvorens terug te keren naar de kazerne, de scootmobiel nog uit de bosjes getrokken.

Tekst: Jan-Willem Kempeneers
Foto's: Marco Scheermeijer


All rights reserved - © 2005-2009 - Realisatie: Kempeneers Multimedia