HOME

NIEUWS

REGIONIEUWS

ALGEMEEN

VOERTUIG

KAZERNE

WVD-TEAM

GASPAKTEAM

HISTORIE

JEUGDBRANDWEER

UITRUKKEN

NIEUWSBRIEF

GASTENBOEK

LINKS

DISCLAIMER

CONTACT
Massale inzet hulpdiensten na melding drenkeling Oud-Vossemeer

De hulpdiensten zijn woensdagavond 10 juni 2009 massaal uitgerukt na een melding van een drenkeling op de Oud-Vossemeersedijk. Ter plaatse bleken de twee inzittenden al uit hun in de sloot geraakte auto te zijn.

Omstreeks 19:50 werden een tweetal duikteams, de brandweer van Tholen, twee ambulances en twee traumahelikopters gealarmeerd nadat de melding was binnengekomen van een te water geraakte auto. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse maar troffen op de Oud-Vossemeersedijk niets aan.

Op de Mareweg bij Oud-Vossemeer bleek echter een auto in de sloot geraakt te zijn, waarna de hulpdiensten koers zetten naar deze locatie. Ter plaatse gekomen bleken de twee inzittenden inmiddels zichzelf gered te hebben. Personeel van de ambulance heeft zich bekommerd om de twee slachtoffers. De brandweer en de duikers konden onverrichterzake terugkeren naar de kazerne. Ook de beide traumahelikopters zijn geannuleerd.

Over het letsel van de inzittenden van het voertuig is niets bekend. Ook over de oorzaak van het ongeval is nog geen duidelijkheid. De auto is uit de sloot getakeld en afgevoerd door een bergingsbedrijf. De Mareweg was korte tijd gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

Tekst en foto's: Jan-Willem Kempeneers
All rights reserved - © 2005-2009 - Realisatie: Kempeneers Multimedia